Land of Britain - иновативна MMORPG с променящ се свят (Първа част)


Днес колегите от MMORPG News разказаха за иновативната дънджън система на една нова MMORPG, наречена Land of Britain. Тази игра се разработва от компания с интересното название Potato Killer.

Какво ще ни предложи Land of Britain?


Особености:


Неповтарящи се куестове и събития, еволюиращ свят, динамична дънджън система и боеве. Светът в играта ще е един и той постоянно ще се променя в резултат на различни събития. Куестовете и събитията ще са повлияни от избора на играча и ще следват различни сюжетни истории, които еволюират и се комбинират помежду си по няколко начина.
В играта ни очаква три кралства, които очевидно ще воюват помежду си на земите на Британия. Във връзка с това определено ни очакват мащабни PvP сражения, наречени в Land of Britain  KvK (Kingdom vs Kingdom). 


Раси

Общо 18 раси ни очакват в Земите на Британия. Както вече стана ясно в играта ще има три кралства и явно всяко едно от тях ще предлага по 6 раси. 


Кралство Авалон:


Авалонци (Avalonians) - Те са добре смазана бойна машина, ръководени от желязна дисциплина и вдъхновяващи командири.


Планинци (The Highlanders) - те нямат друг избор, освен да напуснат домовете си. Те били победени от Северняците и били прогонени на юг. Докато пътуват към Авалон, единственото кралство, което им е предложило подслон и закрила, те се кълнат, че един ден ще отвоюват обратно земите си. Битката със Северняците била загубена още от самото начало, макар че планинците са добри бойци, те не успели да се противопоставят на магията на северните шамани.

Драконианци (Draconians)



Драконианците са потомци на драконите. Високи и силни те доминират с магия и стомана. Телата им са покрити с кожи, твърди като стомана, а рогата си могат да използват като оръжие. Те се изтъкват като превъзхождаща раса и живеят в планините, изваяни от магия. Те ценят изкуството и богатството над всичко и презират слабостта. 


Ferliaths 
Те са любителите на сенките. Ниски и тъмнокожи, те се сливат с мрака. Те са отлични шпиони. Ферлиатите се мразят с братовчедите си Леприкони по неизвестни причини. Те са изключително ловки и изкусни в илюзиите, магиите и владеенето на остриетата. 

Гиганти
Гигантите имат предци общи с хората. Те са един път и половина по-високи и имат могъщо телосложение. Тяхната кожа и коса не е по-различна от тези на хората. Въпреки че е трудно да намерите много гиганти, може да се намерят някои поселения в източен Авалон. Те развиват скотовъдство и са отлични познавачи на скритите пътеки в кралството. Въпреки физическите си предимства, те са надарени и магически способности. 

Catuvellanui
В крайна сметка народа на Catuvellum е освободен. Хватката на Talamhria бе разкъсана от мощта на Авалон. Използвани заради магията си от незапомнени времена, те най-накрая могат да я ползват за себе си, а не да разкриват тайните й на своите поробители. Времената на дългото робство са оставили отпечатк, някога те са били с могъща физика, но сега са слаби и немощни. Единствените им способности, които са им останали са магическите изкуства и ловкостта. 


Кралство Норсенгард 

Alveris



След смъртта на Дракона, племето на елфите мигрирало на север, решило да изостави лицемерието на техния вид. Те пътували докато черната земя се превърнала в чист лед. Използвайки предимството на магическия поток, генериран от Ледената каскада, Алверис, както искали да бъдат наричани вече, слели телата си със същността на водата. Бледата им кожа се променила в светлосиня или станала прозрачна като шлифован диамант. Те живели там, в техните ледени дворци, пазейки спомена кои са били и какво се е случило, а също така и защо. Някои от тях са доживели до наши дни.

Джуджета



Джуджетата са народ, отдаден на труда. Неуморни майстори, те коват неуморно през по-голямата част на годината. Джуджетата живеят в непретенциозни къщи и се обличат обикновено. Няма време за губене в повърхностни въпроси. Каменоделци и отлични стоманолеяри, те доставят материали и оръжия на цялото кралство. Джуджетата са ковачи, миньори, воини и магьосници.
Благодарение на здравата си конструкция, жжуджетата са едни от най-солидните бойци и отлични магове. Въпреки че са надарени с голяма сила и проницателност, на тях им липсва сръчност, което ги кара да бъдат хитри. Те издържат на болка и ниски температури. Джуджетата са трудни врагове. Те живеят предимно в широки тунели, които са прокопали и превърнали в солидни, каменни градове и села, намиращи се на тайни места. Тяхната връзка с камъните и металите ги е превърнала във велики миньори и занаятчии. Не трябва да се подценяват и като пивовари, произвеждащи висококачествена бира.
Особености:
• силно телосложение и жизненост 
• Експерти миньори и отлични ковачи 
• Предпочитан клас: Huscarl

Пиратите (Ulver)



Хоризонтът се изпълва с тъмно сиви платна. Корабите се приближват с изключителна бързина. Абордажните куки прелитат и приковават търговските съдове. Мъжете, появили се на борда, изглеждат като варвари с техните бради. Такава бруталност може да видите само от Северняците. Те убиват за нищо. Ulver! Ulver! Това е техният боен вик. 

Jotunn
От забравените руини на дълбокия Север пристигнаха те, расата Йотун. Изключително високи, някои слаби, други огромни и трътлести, те всички са бързи и смъртоносни. Тяхната блестяща кожа е като от лед. Ако поискат, могат да изчезнат от полезрението, истински стражи на вечния лед. Понякога те странстват през земите на Norsengard напълно назебележими.  Труднопреодолими войни и ледени стражи. 

Гоблините
Тези същества се появиха от никъде. Зелени кожи, остри зъби и големи носове. Те са облечени с кожуси, наметала и брони, изработени от кожа и кости. Селището им също е изградено от животински кости. Говорят на неразбираем език. 


Кралство Таламрия

Таламрийци
Хора, отдадени на земеделието, но притежаващи сила. Не тази индивидуална сила на отделния човек, а силата на цялата общност.

Леприкони



Дребни, алчни същества. Изглеждат дружелюбни, но това е само фасада. Леприконите са изключително смъртоносни, отлично владеещи своите ножове. Те са най-добрите следотърсачи, които може да намерите.

Елфи
Слаби и грациозни, бързи и елегантни, те обичат майката природа и нейната магия.

Нагур



Те се родиха от морето. Вместо крака те имат рибя опашка и перки. Бодлите им на гърба са като копия, а в ръцете си държат тризъбци.

Voadkyn
По-високи от елфи и по-дръзки от хора. Простосърдечни и практични, те живеят, за да създават красота и да унищожават всичко, което ги засенчва.

Seintaidh



С тела като корени, кора и твърдо дърво, бронзови маски прикриват лицата, които нямат. 

В следващата част ще ви разкажем за класовете в играта, а по-нататък за крафтинг системата.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар