Трансформацията е възможна в Dragona online


Dragona online е едно интересно и свежо попадение в света на MMORPG, което няма претенциите да е уникално като останалите игри. Тя е предназначена именно за тези, които искат да си починат в играта без да се напрягат излишно. Разработчиците от Liveplex са предоставили добра графика, несложен интерфейс, красиви ефекти и безплатен достъп. В играта има геймшоп, но той като че ли не влияее особено на игралния процес, по-скоро предлага козметични промени за героя ви. Честно казано сюжета не е впечатляващ или просто може да не му обърнете никакво внимание. Получавате си куеста и може въобще да не четете какво ви разказва NPC-то. Имате възможност да натиснете копчето "Пропусни" и той направо да ви каже какво иска от вас. Добра особеност е, че когато приключите с изпълнението на куеста си, вие можете да получите наградата си на място без да се връщате обратно. Получавате съобщение и на екрана ви излиза значка, натискайки я, получавате нов куест за изпълнение или си вземате наградата. Рядко се налага да се върнете до NPC-тата в селището, което гарантира бързо развитие на героя без да бягате насам -натам безсмислено. В играта има и множество разположени камъни-телепорти, които ще ви отправят до всяка една точка срещу малко заплащане в игрална валута. Освен това за убийство на моб може да получите свитък, който, след като го активирате мигновено ви връща в населеното място, за което е предназначен.
В играта има и множество подземия, които могат да се прохождат, както с приятели, така и соло.


Раси и класове

В играта има четири раси - Humans, Kalis, Eldin и Catcha. Всяка една от тях предоставя по два класа. Така например Humans (Хората) са  Gunner и Sniper. Калис могат да бъдат Guardian и Assassin. Елдин - Ranger и Magician, а Катча са Shaman и Scout.
Хората могат да се сражават в близък бой и да използват магия, но физическата им сила отстъпва на представителите на Кали, а магическите им сили са по-слаби от елдините. Човешкият живот е кратък, тъй като хората предпочитат да се ръководят от емоциите, а не от разума. Някога хората сключили съюз с гномите, поради което ползват последните им технологични разработки. Те ползват предимно огнестрелни оръжия и предоставят двата класа Gunner (мъжки пол) и Sniper (женски пол).

Gunner

Представителите на тази професия са мъже, облечени в тежка броня и въоръжени с въздушни бластери. Използвайки  вълшебни свитъци те атакуват противника си и с магия, а не само с огън и стомана. Тежките доспехи им позволяват да се впускат в предните редици на боя, но бластерите им са със слаба далекобойност.  Бластерът от друга страна може да произведе изстрел по няколко противника едновременно и да попадне по противник, който се е маскирал. Тежките им щитове им позволяват да блокират атаките в близък бой, правейки ги незаменими в отбрана.


Sniper

Снайперите естествено предпочитат стрелбата от по-големи дистанции и носят лека броня. Представителите им са герои от женски пол. Пушките им са подсилени с мана и има голяма пробивна сила. Докато маговете и стрелците с лък трябва да скъсяват понякога дистанцията, то снайпера стреля спокойно от далеко.

Кали

Кали се смятат за най-могъщата раса в света. Говори се, че техните вени тече благородната кръв на синия дракон. Те са изключително силни. Думата "Сила" именно определя същността на тяхната раса.
Кали предлагат два класа - Guardian (страж) за мъже и асасин за жени. Естествено вие може да си изберете своя клас независимо от вашия пол, но вашият герой ще е жена ако е асасин, а ако е страж, то той ще е мъж.


Guardian (Страж)

Стражите са въоръжени с дълъг двуръчен меч и метална броня. Те са виртуози в близкия бой и винаги са в първите редове. Разполага с добри умения за водене на близък бой, както и такива за поразяване на няколко противника едновременно.

Асасин


Асасините са невидими убийци, които се крият в сенките на нощта и даже използват магически заклинания, за да бъдат невидими. Облечени са в кожа, което ги прави и изключително привлекателни и секси. Ако сте им враг, няма да имате време да се полюбувате на красотата им - ще ви съсекат с няколко мълниеносни движения, носещи критически стойности на удара. Те са въоръжени с т.нар. чакри, с които ще прережат сухожилията на краката ви и вие, колкото и да сте могъщ, ще станете лека жертва за тях. Не се безпокойте - смъртта ви ще е безболезнена и бърза. Остриетата на чакрите са толкова остри, че няма да почувствате почти нищо.

Елдин

Елдините са сигурни, че те са наследниците на маговете в ерата на Драконите. Те наистина са отлични магьосници. Те са може би най-красивата раса в света на Dragona Online. Мъжете им са овладели изкуството на стрелба с лък, а жените ще ви поразят дистанционно със заклинанията и магиите си.

Рейнджър


Въоръжени с лъкове, предпочитат да стоят в по-задните редици и да изстрелват стрели по врага си, но също така могат да обсипят с цял град от стрели, попадайки по няколко противника едновременно.

Маг

Магьосничките са облечени в леки дрехи и разчитат да убият врага си от разстояние, много преди той да е успял да ги доближи. Мощните им заклинания ги правят грозен противник с красиво женско лице. Използват редица трикове, за да не може врага им да ги наближи.

Катча

Те са загубила се раса в търсене на нов дом. Пострадали по време на голямата война, те искат да си върнат блясъка на своята цивилизация.
Катча развиват две воински професии - шаман за мъжете и разузнавач за жените.

Шаман



Шаманите са облечени в тежки брони и въоръжени с боксове (кастети). Ударите им са мощни и бързи, раздавайки смъртоносни крушета и ъперкъти. В същото това време те ползват силите на природата, за да помогнат на своите съюзници, споделяйки с тях някои от тайните си сили, усилвайки им мощта и защитата, а също така и изцелявайки ги. Те даже могат и да възкресят съюзника си.

Разузнавач

Жените Катча са отлични разузнавачи. Въоръжени със смъртоносни шурикени, ползайки различни видове капани, те владеят до съвършенство изкуството на тайната война. Те няма да влязат в открит бой с вас, но ще се опитат да ви убият изкусно.


Слайдери


В играта имате възможност да яздите слайдери с вид на мотоциклети, които може да усилвате с подходящи камъни.

Трансформация

Това е една от особеностите на играта. Развивайки героя си, имате възможност да развивате способността си за трансформация, която активира различни пасивни умения за различните класи. В началото имате достъп до частична трансформация само на някои части от тялото си, които можете да активирате поотделно или заедно, в последствие и пълна трансформация. Тя променя и тялото на героя ви, правейки го изключително атрактивен.




За използването й обаче е необходима енергия, която се събира при лов на различните видове животни в играта във вид на ядра. Изчерпвайки тази енергия, трансформацията се губи. Именно затова трябва да се ползва умело, активирайки различни части от тялото си при нужда или пък пълна трансформация, за да спасите живота си.
При нея няма да можете да ползвате обичайните си умения, а ще ви се отвори прозорец с други умения. Енергията ви обаче изтича изключително бързо. Тази трансформация ще промени напълно външния вид на героя ви.
Dragona Online се предлага на руски от портала GameXP.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар