World of Warcraft: Рейдът Blackrock Foundry в Warlords of Draenor


Blackrock Foundry е бил дом за предците на орките от този клан. Тук майстори ковачи са топили и обработвали твърдата руда, в чест на която е назван и клана. Сега пленените гиганти са измъчвани с горещината на огромните огнища, които се подклаждат от укротителите на огъня от Burning Blade, а инженерите придават на шлаката форма в съответствие с тайнствените чертежи пред тях. В Blackrock Foundry се създава оръжие за унищожаването на Азерот. Там е съсредоточена цялата военна мощ на Желязната Орда.

За да попаднете в Blackrock Foundry чрез системата за търсене на рейдове, средното ниво на екипировката ви не трябва да е под 635-то. Нивото на лута варира от 650-то до 695-то (в Митичен режим).  

Какви босове ни очакват?


Slagworks 


Gruul (Груул) — Гаррош е знаел, че гронновете могат да бъдат сломени, подчинявайки техният велик баща - Груул. Той е известен от други времена като Драконоубиец (Dragonkiller), но сега той е черноработник. Според жестоката традиция на воините от клана Shattered Hand, ръката на Груул била заменена с кука, за да му е по-лесно да тъпче огнищата с дърва и въглища.  



Oregorger — в складовете на Blackrock Foundry се съхраняват огромни запаси от необработена руда - истински пир за горените, промъкнали се в помещенията.  Oregorger се отличава сред неканените гости със своя огромен размер. Той е най-големия горен в цял Дренор. 




The Blast Furnace — най-зорко и ревностно пазената тайна на клана Blackrock е технологията за разтопяването на рудата им, която обикновен огън не може даже да размекне. В сърцето на леярната се крие древна като Дренор сила. Тази нечиста сила поражда свръхестествена горещина. 


The Black Forge


Hans’gar and Franzok - братята близнаци са били смятани за един от най-изкусните бойци на своя клан. Бойната им слава процъфтявала, но съдбата имала свои планове. Близнаците отказали да се бият един против друг в ритуална битка и те били прогонени от клана. Дълго време те се борели за оцеляването си в дивите земи на Дренор, а след това те откликнали на зова на Желязната Орда, в чиито редове те накрая намерили своето призвание и открили свой дом. 



Flamebender Ka’graz - тя била призвана под флага на Желязната Орда от самия Blackhand. На нея и предстояло да се труди в леярната и да изготвя оръжие. Ден и нощ без почивка Ka’graz заедно със своя помощник Aknor Steelbringer кове оръжия за Ордата, с което да завоюват Дренор. 



Kromog - древни и загадъчни магнарони - тайнствени и непредсказуеми същества. Рудокопачите изпадналив ужас, когато се натъкнали на подземна шахта, пълна с живи магнарони. За тяхно удивление, Крамог започнал да им помага. Със своите огромни юмруци той кове огромни метални пластини, необходими при построяването на обсадните оръдия и за обшивката на дредноутите на Желязната Орда. 


Iron Assembly 


Дармак Повелителя на зверовете - още през младостта си той е бил един от най-добрите звероукротители в клана Thunderlord. В своите питомци той виждал не само инстинкти, но и огромен потенциал, криещ се не във физическите възможности на зверовете, а в разума им. Когато Желязната Орда го призовала в редовете си, той приел с чест и се заел с дресировката на най-свирепите създания на Дренор. 



Operator Thogar - отговорен за работата на Grimrail, той е известен не толкова със своята сила, а с жестокостта си и ума си. Той координира сраженията с дренеите в Таладор от депото в леярната. Цели батальони бойци и артилерия тръгват в бой по негова команда. 



The Iron Maidens (Железните дами) - древните традиции на орките не позволявали на Gar’an да прояви своите таланти на воин и стратег. Поради това тя първа се отправила на служба във флота на Желязната Орда. Gar’an се отличила в сраженията и с течение на времето се издигнала до адмирал на флота. Заедно с лейтенантите си Marak и Sorka те са готови да съкрушат всеки, който застане на пътя им. Затова ги наричат Железните дами. 


The Crucible


Blackhand е вожда на клана Blackrock - безмилостен тиранин и могъщ воин. Той заема второ място в йерархията на Желязната Орда и се подчинява само на Громаш. Малко смъртни могат да издържат на жегата, при която работи той. Blackhand ръководи работата на леярната и изковава суперкачествено оръжие със своя закален чук. й

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар