ArcheAge 1.8: Герои на армиите


Ъпдейтът в 1.8 в ArcheAge ще се нарича "Герои на армиите". На корейския сайт на играта представители на XLGAMES: Team Leader Ham Yongjin и Yang Jonggeun от Art Team разказаха за това допълнение.

Важна роля при избора на героите ще играят новите показатели: лидерство и репутация. Лидерство ще може да се получава в PvP и PvE, за участие в сражения по време на войни. Репутация ще се трупа чрез гласуване (играчите ще се оценяват един друг). 

Точки лидерство ще се получават за изпълнение на куестове по различни събития като "Битката за Даскшир" или "Окото на бурята", а също така и за изпълнение на куестове в Библиотеката и дънджъните.

 Участие в гласуването за репутация е възможно от 30-то ниво. Всеки ще може да гласува един път на ден напълно анонимно. След като се определят лидерите, набралите най-много лидерство и репутация, ще станат кандидати за герои. Те ще получат на пощата си съобщение са молба за потвърждение. Финалният етап на гласуването щ се провежда веднъж на две седмици. Избраният герой ще получи специален плащ за 31 дни.  

Според Ham Yongjin в "Герои на армиите" е важно да се разбере, колко е силен даден континент. Той обяснява, че е било необходимо да се изравни баланса. На различните континенти има различни нива герои, с различни екипировки, силата на нацията като цяло се различава от тази на другия континент. Добрата организация е важна за победата на всяка нация. В 1.8 се въвежда система за гласуване за кандидатите за герои въз основа на показателите лидерство и репутация. 
Лидерство ще се печели в масовото PvP, например, всички RvR събития се отнасят към това съдържание, уточнява Yang Jonggeun. Той допълва, че ще се провеждат избори, при които от 20-те най-добри герои ще се избере "Герой на армията". Пълномощията на стария герой ще действат до избиране на новия. "Героят на армията" ще владее нещо особено, казва Ham Yongjin. Те бяха създадени за представяне на съответните сили. Гласуването ще се провежда в щаба за героите.


За героите бяха създадени стилизирани наметала (плащове), представящи различните сили. Това е с цел визуална диференциация. При необходимост можете да скриете плаща си.

Междувременно XLGAMES публикува трейлър, представящ новото допълнение. Съдейки по всичко, то ще разкаже за борбата между трите сили в играта, а играчът ще може да избере герой на своята армия, което ще му даде особени преимущества. 

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар