Как да играем в режима "Зимна битка" в World of Tanks


Нов 8-битов режим в World of Tanks, който бе инсталиран днес, добави носталгична нотка на класическите, конзолни игри. Как да играете в новия режим? Изберете един от трите танка (8-битови аналози на машините T110E5, AMX 50 Foch (155) и ЛТТБ) и натиснете копчето "В Бой!". Вие ще попаднете на специална карта, в сетинга на осем битовите игри. 

Продължителността на боя е седем минути. Формат е 10 на 10 играча в режима "Случаен бой" или "Новогодишни взводове" от по пет човека. Тук играят взвод против взвод. 
Условията за победата са същите: трябва да унищожите танковете на противника или да превземете единствената база. 

Боеприпаси:

Обикновени снаряди (купуват се за кредите): разрушават тухлени кубове (1 изстрел =  1 куб) и нанасящи поражения на противника ( бронебойни предимно).  Премиум снаряди (купуват се за кредити и злато): лекуващи съюзниците, разрушаващи тухлените кубове и нанасящи поражения на противника. 

Всеки танк има своя специализация. Те могат да бъдат разделени условно на три типа:

Войник - тежък танк
Снайпер - ПТ-САУ
Скаут - лек танк

С други думи, налице е пряка аналогия с нормалната, стандартна игра в World of Tanks. Разликата е, че тези танкове имат непривично голямо количество точки на издържливост и някои особености: 

Стандартните емблеми, камуфлаж и надписи са недостъпни. Статистика не се води и не попада общата статистика на играча. Екипажът е неуязвим, а по количество съответства на оригиналните танкове. Можете да заменяте екипажа си. 

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар