Трал - вождът на Ордата влезе в света на Heroes of The Storm


Трал - вождът на Ордата. Той е познат от света на Warcraft, но ето че бе добавен и в Heroes of The Storm. Трал е израснал в робство. Негов господар е бил амбициозния Aedelas Blackmoore, който искал да установи господство с помощта на своя роб. Трал успял да се освободи и да поведе своите поробени братя на борба за свобода и възраждане на своето общество и древни традиции.



В Heroes of The Storm той играе ролята на Assassin. Можете да го видите като Трал Адският чук, Господарят Трал и Трал-вождът на Ордата. Сред уменията му са CHAIN LIGHTNING, FERAL SPIRIT, WINDFURY.

Ако си спомняте, Трал се бе обучавал за шаман. Той овладя силите на природата. Една от тях е призоваването на мълнии. Трал така изкусно е овладял тази стихия, че може да използва мълнията като оръжие, за да порази едновременно няколко противника.



Вождът на Ордата може да призове на помощ зъл вълк, който да зашемети вражеския герой на пътя си.



Стихиите усилват бойните способности на Трал и му позволяват да нанася мълниеносни удари и да се придвижва със скоростта на вятъра по бойното поле.



HEROIC ABILITIES

EARTHQUAKE - Трал призовава силите на земята и тя започва да трепери, забавяйки противниците му в обширна област. Земетресенията помагат на Трал и съюзниците му да се спасят от преследване или обратно - да не позволят на противника да избяга.  





SUNDERING - Трал може да разцепи земята пред себе си, отхвърляйки и зашеметявайки враговете си.  


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар