Откриват нови европейски сървъри в Survarium


Шутърът Survarium ще навлезе в етап на отворена бета за Европа. На 5 януари 2015 г. ще бъдат открити няколко, нови сървъра, съобщи Vostok Games, цитирани от MMORPG Новини. По време на отворената бета ще видим два варианта на PvP режими - традиционен Team Deathmatch и Battery Retrieval. Разработчиците планират за следващата година няколко, нови особености за играта, които ще подобрят визията й и ще добавят ново съдържание. Освен това те ще продължат работата си върху PvE (Freeplay)режима. 

Играта вече е достъпна на няколко езика: английски, украински, руски, полски и немски. Vostok Games обявиха, че ще се стремят да добавят още европейски езици.

Survarium е екшън, създаден от екипа, разработил популярната S.T.A.L.K.E.R. , чието действие се развива в недалеко бъдеще. Събитията са построени около мащабна екологическа катастрофа на Земята, причината за която не е известна. 



Непроходими гори настъпват към градовете, обезумели животни и птици нападат производствените комплекси, военните съоръжения, складове и електростанции. Странни гъби растат през бетона и желязото. Учените от целия свят се опитват да се преборят с катастрофата. Държавите се разпадат и навред цари анархия.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар