Cabal II е създадена като традиционна MMORPG


Cabal II излиза през следващата година на западния пазар. ESTSoft вече започна записванията на участниците. Графиката в Cabal II ще се задвижва от двигателя CryEngine III. Това предполага по-добра машина за игра, но разработчиците твърдят, че са търсили баланс и играта им ще върви и на по-стари компютри. Играчите ще имат възможността да се придвижват на  множество маунтове. Първият от тях ще могат да получат още на десето ниво. 

Уменията на героите ще са предимно от типа Area of Effect (AoE). Класовете бяха разделени на мъжки и женски пол, като тези за близък бой бяха привързани към мъжете, а останалите за дистанционен - към женските герои. Тези рестрикции обаче отпаднаха. Освен това всеки клас ще получи от два до три нови скила. Във връзка с промените в играта бяха добавени нови брони и костюми за различните полове. 

Конфликтът нация срещу нация ще е в основата на PvP системата, като се предвиждат сражения 40 Vs 40 и 20 Vs 20. В играта няма да има открито PvP и PK (player kill), което ще зарадва мирните играчи. Натрупаните точки в PvP активностите обаче ще се използват за придобиването на екипировка, която ще бъде по-добра от тази, която може да получите с PvE игра.



Cabal II ще е игра за възрастни (18+). В играта ще може да ползвате различни видове костюми за героите си, които ще изглеждат твърде предизвикателни. 





Класове


Cabal II: The Neoforce Era е сикуел на популярната MMORPG CABAL Online. В нея ще може да изберете между 6 класа: Warrior, Force Blader, Force Archer, Force Shielder, Wizard и Priest.



Warrior е клас, предназначен за близък бой. Той е въоръжен с меч, предназначен за двете ръце. Облечен е в броня.
Ниво на трудност: 2




Force Blader е клас, който използва различни техники за близък и дистанционен бой. Облечен е в кожа и е въоръжен със сабя.
Ниво на трудност: 4




Force Archer специализира в стрелбата от далеко. Въоръжение лък, бластер. Облекло: кожа.
Ниво на трудност: 5




Force Shielder е танкуващия клас в играта, който се хвърля в мелето и защитава съюзниците си. На официалния сайт е написано, че е облечен в кожа, но вероятно става въпрос за грешка, тъй като обикновено тези класове са в тежка броня. На фен сайтовете е обявено, че е въоръжен с щит и голям меч.
Ниво на трудност: 2





Wizard е магически клас, владеещ стихите - огън, лед, позволяващи му да налага контрол и да атакува от разстояние. Въоръжен с магическа сфера или жезъл, облечен в нормално облекло. 
Ниво на трудност: 2





Priest е лекуващия клас, защитаващ себе си и съюзниците си от негативни влияния. Облечен в леко облекло, въоръжен с кристал. 
Ниво на трудност: 1


Подземия

За сега в Cabal II са представени няколко дънджъна. 

Frostrock Forest e дом на расата Mongler. Тук трябва да издирвате изчезналата дъщеря на местен жител.



Lupur’s Excavation Site
Това е главната база на Lupurs, а вие трябва да спрете техния лидер в откриването на мощен артефакт. 



Hall of the Recluse
Древен дворец, заровен под пясъците на пустинята, а вие трябва да откриете този, който планира да използва тайните му и да го спрете.



Heavenly Citadel
Някога любим дом за отдих на Empress. Бившите стражи са се покварили и трябва да бъдат спрени.



Бойни полета

Засега са представени две бойни полета (Battlefields) вероятно предназначени за PvP сраженията Forgotten Desert Temple и Castle Vortex. 


Умения

Уменията на различните класове ще се навързват в последователност. При идеален тайминг ще ни се откриват комбота.






Разработчиците обясняват, че верижното комбо от първата Cabal ще бъде променено. Първоначално тази система е била въведена и в Cabal II, но разработчиците са решили, че играчите твърде много се фокусират върху тази част от геймплея, игнорирайки останалите елементи и играта в група. Cabal II е създадена като традиционна MMORPG и комботата не представляват цялата игра. 

От представеното по-долу видео се вижда, че има въведено т.нар. ultimate умение, което тук е наречено Finish Blow - силен, мощен и взривен удар, който може да реши битката, използван в правилния момент:



Дали Cabal II ще достигне популярността на първата част, ще покаже времето. Засега всичко, което знаем, звучи обещаващо и със сигурност много от феновете ще я пробват. 
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар