Какво ново в MMO световете? (23.03.-30.03.2014 г.)


Какво се случи в MMO световете през последната седмица от 23.03. до 30.03.2014 г.?



В руската MMORPG Allods Online ще бъде пресъздаден Истанбул, съобщиха от Games@Mail.Ru Group. В обновлението "Знамя войны", което се разработва, ще се появи остров Истинбул, чийто прототип е турския град Истанбул. Разработчиците са пресъздали много от забележителностите на града като Синята джамия и Девичата кула. Разработчиците смятат, че Истинбул ще бъде една от най-интересните и самобитни локации в  Allods Online.


Game of Thrones и League of Legends ще започнат обща рекламна кампания. Сделката между Riot Games и HBO е за триседмична акция, свързана с премиерата на новия четвърти сезон на популярния сериал "Игри на тронове", който ще започне на 6 април.



В Panzar бе добавен PvE режим. Това стана факт с новия ъпдейт 33. На сюжетната карта играчите ще се сражават с ботове на 4 нива на сложност. В прохождането на картата участват соло играчи или групи до 6 участника.




Ново приключение се задава в Neverwinter Online. Тайнственият магьосник, Respen Durothil, призовава търсачите на приключения да тестват неговата възхитителна нова игра. От 1 април играчите ще могат да се наредят на опашка за участие в ново задание, което досега не е било виждано в Neverwinter.




Тиймбилдърът в League of Legends бе добавен в популярната MOBA. Той ви позволява да избирате определен герой, роля и позиция преди да застанете на опашката, както и да намерите четири съюзника, които вече са направили подобен избор. С помощта на team builder можете да намерите или да съберете отбор, в който всеки знае от по-рано, кой и как ще играе.




Gunslinger е новия клас в MMORPG Black Gold Online, от където досега ни показаха десет класа. Последният е достъпен за расите Buvont и Lokemean и е въоръжен с дълга пушка. Той специализиран за атака от далечно разстояние и изпълнява ролята на Range DPS. Gunslinger ще се облича в средна броня.




ArcheAge в Япония преминава на Free-to-Play от 24 април. Издателят GameOn обеща редица бонуси на играчите. Заедно с промяната на бизнес модела ще бъде пуснат и новия ъпдейт, с който максималното ниво на развитие на героя ще бъде повишено от 50 до 55.

В руския ArcheAge бе добавено мащабно обновление, което засяга почти всички аспекти на играта. С него бе добавен Северният континент. Това ще е място за герои с високо ниво.




Българската гилдия в MMORPG The Elder Scrolls Online ще се нарича Infinity. В българския фен сайт на играта бе проведена анкета и повече от половината регистрирани посетители избраха това название. С друга анкета играчите решиха Infinity да е част от алианса "Алдмери доминиън".

Обзорът е направен със съдействието на MMORPG News.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар