Orcs Must Die! Unchained с един куп промени


Gameforge и Robot Entertainment съобщиха, че full-action PvP играта Orcs Must Die! Unchained е готова за втората фаза на закрита бета. В нея ще бъдат включени множество нови особености и най-важното, че отговаря на изискванията на феновете. Освен промените в бойната система играчите ще видят подобрена графика и допълнителна карта. 

Последната версия на Orcs Must Die! Unchained съдържа доста промени: новият Trait Builder ще ви позволи да персонализирате и да усилите героите си, позволявайки да ги адаптирате към своя стил на игра. Героите също така могат да избират ролята на нападатели или защитници. Традиционният защитник все още ще може да сее хаос сред вражеските редици, а атакуващите да дадат своя принос в защитата. 

Героите ще трупат опит по време на битките, което ще им позволи да стигнат максимум до осмо ниво, отваряйки им достъпа до различни подобрители, бъфове и умения. 



Темпото е намалено леко, което ще позволи на играчите да включат повече тактически елементи в стила си на игра. Много от уменията на героите са съпроводени с кратка анимация, което позволява и на двете страни да реагират на противниковата атака - да избегнат удара или да контрират.
В играта освен вече достъпните Cliffside Clash и Highlands карти бе добавена и Unchained Fortress. В нея ще имате избор от тайни пътища и проходи, което изисква тактическо мислене за постигане на успех. 




Orcs Must Die! Unchained е разработена от Robot Entertainment. Тя представлява смет от механики за защити на кули и геймплей на шутър от трето лице. Задачата е да предотвратите достигането и разрушаването на вашия пролом от враговете и техните съюзници с изкуствен интелект. Битките се водят на различни карти с участието на два отбора от по пет играча. Играта предлага богат избор от различни видове герои, всеки един от тях притежаващ уникални умения и заклинания. Orcs Must Die! Unchained се очаква да излезе по-късно през тази година за PC. 

Източник: MMORPG Новини
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар