Кой е Jaqen H'ghar от Игра на Тронове?


Актьорът, изиграл ролята на Jaqen H'ghar, разказа кого иска да види на Железния Трон. Tom Wlaschiha споделя, че е таял надежди да се завърне в сериала, след като във втория сезон се раздели с Аря. "Надявах се да се завърна, макар че в Игра на тронове не се случва това, на което се надяваш.", споделя той. 

Tom Wlaschiha смята, че неговият герой не е знаел, че Аря Старк е тръгнала да го търси, макар че когато й е дал монетата, това определено е било покана към нея да дойде в Браавос и да се превърне във Faceless Man. "Ние все още не знаем какъв е тайният му план и дали той въобще има такъв", казва актьорът, признавайки обаче, че по всичко изглежда, че Jaqen е замислил нещо по отношение на бъдещето на Аря.


Според него отношенията между двамата са от типа учител-ученик в Сезон 2. Тогава обаче тя е била момиче, а сега вече е израснала и вече не е така импулсивна, а е много по-осъзната по отношение на това какво желае. Отношенията им се променят, тъй като тя иска той да я учи, но Jaqen не смята това да стане по лесния начин. Той никога не й казва какво точно иска от нея. Той иска тя да се научи да мисли самостоятелно и да намери своя път.


Tom Wlaschiha споделя, че би искал неговият персонаж да се срещне с Мелисандра. "Те ще са наистина интересна двойка: двама души със свръхестествени способности." Според него Аря Старк трябва да седне на Железния трон. "По егоистични причини", шегува се Wlaschiha, имайки предвид, че Аря е ученичка на неговия герой.



Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар