"Сфера 3" ще е с нон-таргет бойна система


NIKITA ONLINE най-после ще пусне продължението на създадената в Русия MMORPG "Сфера", пише MMORPG News. Новата част ще се нарича "Сфера 3: Зачарованный мир". Вътрешно студио от разработчици на компанията NIKITA ONLINE е екипа, създал първата руска MMORPG «Сфера» през далечната 2003 г. 

"Именно с първата "Сфера", която пуснахме пред повече от 12 години бе дадено началото на онлайн игрите - и като бизнес, и като развлечение. Много хора продължават да играят в нея, много пазят топли чувства към нея, затова напълно естествено е, работейки над нея, да изпитваме огромно чувство за отговорност - заявява генералният директор на NIKITA ONLINE Степан Зотов. — Ние вярваме, че третата част няма да разочарова нито тези, които са станали любители на онлайн игрите от скоро, нито тези за които думата "сфера" е свързана с приятни спомени от миналото."



"Сфера 3: Омагьосаният свят" ще е ново пътешествие във фентъзи вселената на Сфера, населена с представители на четирите игрални раси, равновесието между които е било нарушено с пробуждането на древните същества, известни като Безименните. Важна задача за разработчиците е запазването на дълбочината и сложността на механиките. 

Покрай всичко това "Сфера 3" ще бъде с новата, модерна, non-target бойна система и развита сюжетна линия, което ме кара да очаквам играта наравно с руснаците. 



Текущото състояние на разработката на играта позволява да говорим за скорошен старт на закрит бета тест, чиято точна дата ще бъде определена и обявена в най-кратки срокове, съобщават оше разработчиците.



"Сфера 3" е очаквана с огромно нетърпение в Русия и страните от ОНД. Когато през миналата година NIKITA ONLINE обяви, че ще пусне в портфолиото си изключителна MMORPG, мнозина се надяваха, че това ще е именно третата част на "Сфера".
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар