Skyforge: Безсмъртието не те прави Бог!


В света на Skyforge ще се превърнем в богове. Вече сме разказвали за тази нова игра на Allods Team и Obsidian Entertainment. Тя вече навлезе във фазата на закрит бета тест в Русия. Ние успяхме да научим това-онова за нея и бързаме да ви разкажем.

Една от интересните особености в Skyforge е, че когато за първи път отворите играта, вие не започвате с къстомизацията на героя си както е в другите игри. Вашият герой се озовава в столицата на Аелион в ролята на обикновен, смъртен войник, притежаващ вместо име, личен номер. Той се явява при капитана, от когото получава първата си мисия. 


Богинята Герида

В столицата героят ви е изпратен да разговаря с богинята Герида, която е наставницата на безсмъртните. 

"За да откриеш своя път, първо трябва да се вгледаш в себе си", мъдро ще ви посъветва тя. 

Героят ви е принуден да разкаже своята история. Така започвате да изучавате  миналото си. Екранът пред вас ще се презареди и подобно на филм, вие ще се озовете три дни назад във времето. 

Героят ви пътува към малко селище в провинцията заедно със своите другари. Вие сте изпратени на мисия в Ианор, който е нападнат от странни същества - вирти. Задачата ви е да отблъснете нашествениците и да евакуирате цивилните. В началото всичко върви по план. С бой успявате да прочистите градчето и да откриете цивилните, които са скрили в някаква сграда. Точно, когато ги призовавате да излязат и да се евакуират, вие разбирате, че сте попаднали в засада. Вие сте нападнати от отряд вирти, които са предвождани лично от Косата на Смъртта. 

В този момент действието спира и ви прожектират кратко филмче в стил "300 спартанци". Вие ставате свидетел на храбрите действия на вашия воин, който се сражава отвержено и красиво на забавен каданс. Той обаче е повален и посечен безпощадно от виртите. 

Трупът му е захвърлен в подземие върху куп от мъртвите тела на неговите другари. Тук идва часът на вашето възкресение. 

"За да станеш безсмъртен, първо трябва да умреш". 




Обладани от сила, вие избивате виртите и предизвиквате на бой Косата на Смъртта. В последвалия сблъсък вие ще бъдете победител. 

Тук завършва вашия разказ и спомените ви са прекъснати от връщането в настоящето, в което вие стоите пред Герида.

"Безсмъртието не те прави Бог. Научи се да владееш своите нови сили.", заявява тя.



Флавий
Вие ще се срещнете с втория бог - Флавий, който не е обикновен Бог - неговото призвание е науката. От този момент вече вие ще имате възможността да настроите външността на героя си. Възможностите са многобройни и опциите ви позволяват да оформите персонажа, както желаете. Можете да избирате различен облик - футуристичен, бизнесмен, униформен войник, рокер, мускетар (или нещо подобно), плейбой (мачо). Можете да му настроите гласа, как да бяга (леко или тежко), стойката, а освен това да изберете облекло и аксесоари (очила, маска, обеци, шапки и т.н.) както и различни цветове за тях.

След като приключите Флавий ви приканва да тренирате своите умения. Тук се вижда, че може да изберете своя втори клас за героя и нови умения. Това естествено не може да стане по време на бой. Например, можете да превключвате от берсеркър на маг, по свой избор. 

Време е приключенията ви в света на Аелион да започнат и да се отправите в защита на смъртните. Време е да тръгнете по пътя на превръщането ви в Богове.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар