Age of Wulin: Дворецът на движещите се цветя


"Елегантна, но смъртоносна, великолепна, но безсърдечна". 
Дворецът на движещите се цветя в популярната MMO игра Age of Wulin (позната още в САЩ като Age of Wushu, а в Русия като Легенды Кунг Фу) е място, забулено в легенди, за което хората се боят да говорят.  

Що за тайна се таи в този дворец, обитаван от изящни девици?


Дворецът на цветята е спираловиден замък, едно от архитектурните чудеса, което се конкурира само с школите на Емей и Учените. Обитаващите го жени активно развиват различни изкуства, а една от отличителните им способности е да се гримират изкусно. 



Основателката на школата е Си Чи. Нейният бивш любовник бил известен герой, който се борел с несправедливостта и защитавал слабите. Двамата били обичани и уважавани от всички. Всичко свършило, когато той бил изправен пред избор: любовта или спасението на света от злото.
  
Изоставена, Си Чи, започнала на тъгува и скръбта й я повлякла към мрака. От този момент тя започнала да избива любимите хора на своя любовник.

В края на краищата той се върнал при нея, но бил изпълнен с отчаяние и омраза. Той повече не можел да гледа в очите жената, която някога толкова силно обичал. Тя от своя страна закрила входа към двореца си с непроницаема мъгла. 

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар