Какво ново в MMO световете?


MMO световете са многобройни и динамично развиващи се. Количеството им расте, а качеството им става все по-добро. Какво се случи през тази седмица?



ArcheAge Европа като че ли се поразбуди от дългия си зимен сън. Тя всъщност още не се е родила и е по-точно да кажем, че издателите й от Trion Worlds се раздвижиха и разбързаха. Новият комюнити мениджър Evan "Scapes" Berman заяви във форума archeagesource, че към момента ArcheAge се намира в алфа тест за приятели и роднини, но Trion Worlds се готвят към бърз преход от закрита бета без NDA (съглашение за неразгласяване на данни от играта) към официален релийз. Е, хайде де! Хората натрупаха милиони, докато вие още спите.



Една любопитна вест долетя от World of Warcraft. Играч с никнейм Doubleagent взе 85-то ниво в играта докато си стои на място - без да напуска стартовата локация. Пичът решил да играе като неутрален Pandaren без да се присъединиява към Ордата или Алиянса. Така той се заел с други заниманийца - събирал билки и добивал руда. Браво!

Drakensang Online се поразкраси малко с пач 121. Малко козметични промени, разни залагалки и браузерката върви напред и нагоре. А дано!



В Black Gold Online разкриха поредния клас. Beastmaster ще е предназначен за расите Kosh и Yutonian. Повелителят на зверовете ще се бие с двуръчен топор или алебарда. Той ще облича тежка броня. Според разработчиците този клас ще може да изпълнява ролята на танк, съмонър (призоваващ) и контролър (използващ умения за контрол над противника - зашеметяване, оглушаване, събаряне и др.).

Аукционите в Diablo III най-накрая хлопнаха кепенци. Тази мярка се очакваше отдавна, тъй като собствениците на играта разбраха, че възможността играча да си купи, а не да спечели в бой ценна вещ, е повлияло негативно на геймплея. Правилно! Те ни запознаха и с Пандемониум - крепостта, където са воювали Небесните сили и слугите на Преизподнята.




World of Speed добави нова карта - Сан Франциско. Играта се разработва с пълна пара и автоманиаците вече тръпнат от нетърпение за появата й. Търпение пичове!

Albion Online се стяга за алфа теста в понеделник. Sandbox Interactive ни пуснаха трейлър, показващ как са поизлъскали картите и как са наточили оръжията.

Black Desert Online ще е в закрита бета три седмици. Освен това количеството на тестърите ще бъде от 5 до 6 пъти повече, отколкото през последната бета, като броят им ще скочи до 5 000. Яко! Ама, не сме корейци! Ще почакаме още.



Светът на Skyforge изплува из зад облаците и се оказва много красив. Играта обещава зрелищни боеве и екшън комбат с уникална отворена класова система, даваща безкрайни възможности за различни билдове. Да, ама още я разработват. Всъщност подайте заявка за закрита бета, а кога ще е тя? Скоро, надяваме се.

Ever Quest Next Landmark също се стяга за закрита бета. Алфа тестовете ще бъдат финализирани на 23 март, а закритата бета започва на 26-ти март. Ако ви се играе, ще трябва да се изръсите с поне 20 долара за пакетче с джунджурийки, което ви дава достъп до тестовете.




World of Tanks  ще въведе исторически битки. Това ще е едно от ключовите нововъведения в ъпдейт 9.0. Wargaming ще посвети този нов режим именно на историческите сражения и техниката, която е участвала в тях.

Обзорът на седмицата 17 - 22 март e със съдействието на MMORPG News.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар